1
مجتمع آموزش عالی شهیده بنت الهدی،جامعه المصطفی. قم، ایران،
2
، مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی، جامعه المصطفی .قم، ایران،
چکیده
تنبیه از روشهای مهم و مؤثر تربیتی است که برخلاف وجهه ناخوشایند و آفتهایی که دارد در طول تاریخ تعلیم و تربیت بشر سابقه زیادی دارد. امروزه نیز برخی اندیشمندان حذف آن را بهخاطر بازدارندگی آن در شرایط خاص نمیپسندند. بدیهی است استفاده نادرست از این روش اگر براساس اصول و ضوابط مناسب نباشد، آسیبهای متعددی برای فرد و جامعه بهدنبال دارد که در منابع اسلامی نیز به حد مطلوبی به این آسیبها و حتی راهکارهای برونرفت از آن پرداخته شده است. در پژوهش حاضر بهروش توصیفی- تحلیلی، آسیبهای مطرح شده در منابع اسلامی، اعم از آسیبهای جسمانی، روانی، اخلاقی، اجتماعی، شخصیتی، دینی و اخروی و حتی راهکارهای برونرفت از این آسیبها اعم از آموزش روشهای مختلف تربیتی به والدین، هماهنگی در تربیت، عدم تصمیمگیری در حال عصبانیت و کاستن از سختی شرایط زندگی، کشف، ارائه و تبیین شده است.
., صابره سادات و صدیقی, سید علی . (1401). آسیبشناسی روش تربیتی تنبیه و راههای برونرفت از آن با نگرش به منابع اسلامی. مطالعات دین پژوهی, 6(12), 31-48.
MLA
., صابره سادات , و صدیقی, سید علی . "آسیبشناسی روش تربیتی تنبیه و راههای برونرفت از آن با نگرش به منابع اسلامی", مطالعات دین پژوهی, 6, 12, 1401, 31-48.
HARVARD
., صابره سادات, صدیقی, سید علی. (1401). 'آسیبشناسی روش تربیتی تنبیه و راههای برونرفت از آن با نگرش به منابع اسلامی', مطالعات دین پژوهی, 6(12), pp. 31-48.
CHICAGO
صابره سادات . و سید علی صدیقی, "آسیبشناسی روش تربیتی تنبیه و راههای برونرفت از آن با نگرش به منابع اسلامی," مطالعات دین پژوهی, 6 12 (1401): 31-48,
VANCOUVER
., صابره سادات, صدیقی, سید علی. آسیبشناسی روش تربیتی تنبیه و راههای برونرفت از آن با نگرش به منابع اسلامی. مطالعات دین پژوهی, 1401; 6(12): 31-48.