مفسّران در علم تفسیربرای کشف مراد خداوند متعال از آیات قرآن نیازمند قواعد خاصّ تفسیری میباشند. به هر میزان مفسر از قواعد بهره ببرد تفسیر او از خطا در کشف مراد خداوند مصون خواهد بود. آیه تطهیر از جمله آیات مهم و اختلافی میان شیعه و اهل سنّت است که یکی از محورهای اختلاف را میتوان در بهره مندی از قواعد تفسیر در میان مفسّران جستوجو کرد. در این نوشتار قواعد تفسیر در تفسیر آیه تطهیر در کتاب اهل البیت آیت الله فاضل لنکرانی(ره) تبیین می شود و با استفاده از منابع کتابخانه ای و با شیوه تحلیلی ـ توصیفی در صدد تطبیق قواعد در تفسیر آیه می باشد. مهم ترین قواعد به کار رفته عبارتند از: توجه به قرائن متّصل لفظی و غیر لفظی ، توجه به قرائن منفصل، لزوم کاربرد علم و علمی،توجه به قواعد ادبیات عرب، توجه به مفاهیم کلمات در زمان نزول، قاعده تمایز و معنای حقیقی لفظ از غیر آن.
شریفی, معصومه و ماهروزاده, طاهره . (1399). تطبیق قواعد تفسیری بر تفسیر آیه الله فاضل لنکرانی رحمه الله علیه از آیه تطهیر. مطالعات دین پژوهی, 4(7), 45-59.
MLA
شریفی, معصومه , و ماهروزاده, طاهره . "تطبیق قواعد تفسیری بر تفسیر آیه الله فاضل لنکرانی رحمه الله علیه از آیه تطهیر", مطالعات دین پژوهی, 4, 7, 1399, 45-59.
HARVARD
شریفی, معصومه, ماهروزاده, طاهره. (1399). 'تطبیق قواعد تفسیری بر تفسیر آیه الله فاضل لنکرانی رحمه الله علیه از آیه تطهیر', مطالعات دین پژوهی, 4(7), pp. 45-59.
CHICAGO
معصومه شریفی و طاهره ماهروزاده, "تطبیق قواعد تفسیری بر تفسیر آیه الله فاضل لنکرانی رحمه الله علیه از آیه تطهیر," مطالعات دین پژوهی, 4 7 (1399): 45-59,
VANCOUVER
شریفی, معصومه, ماهروزاده, طاهره. تطبیق قواعد تفسیری بر تفسیر آیه الله فاضل لنکرانی رحمه الله علیه از آیه تطهیر. مطالعات دین پژوهی, 1399; 4(7): 45-59.